Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Babykleding babyschoenen en babyslofjes

Published on april 8th, 2017 | by de Redactie

0

De leukste babyschoenen en babyslofjes

De leukste babyschoenen en babyslofjes hebben wij online gespot en wat zijn ze mooi! Hippe babyschoentjes, warme babysloffen en stoere baby sneakertjes. Wij zijn er gek op en van schoenen kun je nooit genoeg hebben (en er niet vroeg genoeg mee beginnen;-) ). Dit seizoen zien we veel kleurrijke babyschoenen met leuke prints en in mooie materialen. Laat je verrassen door onze selectie van de mooiste babyschoenen en babyslofjes.

ster

Shoesme-babyschoentjes, hippe babyschoentjes

Shoesme babyschoenen

Gezonde en comfortabele schoenen zijn het allerbelangrijkste voor voeten in de groei. Daarom maakt Shoesme hoogwaardige baby- en kinderschoenen. Hierbij ligt de nadruk op de pasvorm en de ondersteuning van het kind met behulp van, door Shoesme ontwikkelde, flexibele zolen. Lopen op de speciaal ontwikkelde Babyproof Smart schoenen is net zo fijn en gezond als leren lopen op blote voeten.

De zomercollectie van Shoesme is geïnspireerd op de thema’s SMILE & LOVE, wat je terugziet in kleuren, prints, materialen en ludieke accenten. In de gehele collectie is gebruik gemaakt van vernieuwende materialen, zoals nylons en canvas met unieke bloemen- en jungleprints.

Bekijk en shop deze hele nieuwe collectie online bij Shoesme!

ster

little-king, babyschoentjes

Little King’s shoes

Deze handgemaakte designer schoenen van Little King’s zijn stuk voor stuk plaatjes om te zien. Elk paar is uniek en volledig met de hand gemaakt door Sofie Mathilde Koning uit Amsterdam.  De babyschoentjes zijn een leuke afwisseling voor babysokjes, maar zijn ook uitermate geschikt om de eerste stapjes mee in de wereld te zetten. Bekijk ze allemaal in de webshop van Little King’s.

ster

Donsje babyschoenen en babyslofjes

We zijn helemaal verliefd op de schattige babyslofjes van Donsje. De ontwerpen van deze luxe leren babyslofjes zijn handgemaakt en geïnspireerd op de romantiek van vroeger en het stoere van nu. Het leer van de slofjes is soepel, waardoor het voetje van je baby genoeg vrijheid heeft om te bewegen. De babyslofjes zijn verpakt in een luxe tasje met belletje. Leuk om te geven op een babyshower of als kraamcadeau.

ster

Bunnies JR

Bunnies JR heeft een geheel eigen identiteit die aansluit bij de fases die een kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes; BabyBunnies, FlexBunnies, StapBunnies en SuperstapBunnies. Mooie baby- en kinderschoenen voor grote Avonturiers en kleine Drukte makertjes, lieve Engeltjes en ondeugende Bengels. Bekijk en shop deze leuke Bunnies kinderschoenen.

ster lang

Converse

Niet alleen voor skaterboys en sporty chicks, maar ook heel leuk voor baby’s! Vooral voor die tussenperiode dat je kindje wel lekker naar buiten gaat, maar nog niet rond kan stappen. Of het juist net gaat leren. Converse sneakertjes hebben een stoffen onderkant met grip stippen. Ze zijn wasbaar en gemakkelijk aan te trekken. En ook leuk in andere kleuren, shop en bekijk de All Stars gympjes.

ster lang

Share Button

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑