Perfecte baby omslagdoek voor Vie

28 oktober 2017

Zoals jullie in een eerdere blog van mij al konden lezen ben ik gevraagd om de Botanimal Wrapper van Lodger te testen en reviewen. Omdat ik nog zoekende was naar een wikkeldoek voor ons derde wondertje, wilde ik hier graag aan meewerken. Hij ligt hier natuurlijk al eventjes te wachten tot ons dochtertje zich eindelijk zou melden en wij haar fijn in deze warme doek konden vasthouden. En kijk haar nou eens genieten in haar heerlijke wrapper!

Hij is super zacht door de 100% fleece voering en door middel van twee koordjes kun je hem mooi als mutsje aansluiten, hierdoor hoeven ze er geen jasje onder als je naar buiten gaat. Er zit achterop ook nog klittenband bevestigd waardoor je ze zonder uit hun warme coconnetje te halen zo in elk type autostoel kunt plaatsen. Dat is nou nog eens ideaal in deze koudere periodes.

Dé perfecte baby omslagdoek

Waar ik helemaal vrolijk van word is dat de Lodger doek voor meerder doeleinden gebruikt kan worden. Zonder de koordjes aan te trekken heb je namelijk een dekentje voor in de box of wandelwagen én je kunt hem zelfs als speelkleed gebruiken. Deze doek gaat bij ons dus overal mee naar toe, super handige musthave die je altijd kunt gebruiken!

Voor de oplettende mama’s en papa’s onder ons: hebben jullie die schattige oortjes al gezien? Dit is toch te mooi bedacht, helemaal ingespeeld op die kleine baby’s van ons. Ik smelt als ik mijn dochtertje in dit mooie design zie liggen. Heb jij nou toch liever een ander diertje of kleurtje? Dat kan! Er zijn namelijk vier verschillende soorten verkrijgbaar, namelijk Greige, Off-white, Plush en Ocean met elk een ander diertje aan de binnenkant geborduurd.

Wil jij nou ook zo’n super zachte wikkeldoek voor jou kleintje? Shop hem dan snel bij

Lodger

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...