kleding baby haarspeldjes

Published on oktober 9th, 2017 | by Karen

0

Lieve baby haarspeldjes en haarbandjes

Zo schattig om baby meisjes te zien met een lief haarbandje of baby haarspeldjes. En helemaal wanneer deze haaraccessoires ook nog matchen bij de kleding die ze draagt, dan zijn wij verkocht. Dat staat zo leuk! Vooral als ze nog zo klein zijn en weinig haar hebben zijn baby haarbandjes het beste geschikt en het meest comfortabel om te dragen.

De allermooiste haarspeldjes en haarknipjes voor jouw meisje vind je bij Haarspeldjes.com. Ze hebben kleine stoffen haarspeldjes met of zonder roosje, haarspeldjes met strikje en haarbanden in alle kleuren en soorten.

Speciaal voor newborn baby’s heeft Haarspeldjes.com baby haarbandjes die extra klein en smal zijn. Zo kun je jouw kleintje heel snel al een mooi haarbandje laten dragen. Alle andere babyhaarbandjes zijn geschikt voor 0-3 jaar omdat ze zeer rekbaar zijn. Vooral de baby haarbandjes met een bloem of baby haarbandjes met een strik staan heel erg schattig voor al die kleine meisjes die nog niet zo veel haar hebben.

Big hair baby

Heeft jouw meisje al voldoende haar? Dan ben je vast een trotse mama en kun je ook een mooi baby haarspeldje in haar haartjes klikken. De baby haarspeldjes met stof zijn 3 cm lang en geschikt voor de eerste haarlokjes. Wanneer het haar lang genoeg is kun je ook van die schattige staartjes maken met deze leuke baby elastiekjes.

Ook voor de kleine peuter meisjes heeft Haarspeldjes.com een bijzonder groot assortiment aan mooie haaraccessoires! Wat denk je van de hippe haarspeldjes met flamingo- of panterprint, chique haarspeldjes met satijnen strik, kleurrijke haarspeldjes met bloemen en nog heel veel meer soorten. Er is zoveel keus. Voor iedere gelegenheid, feestje of gewoon voor alle dag vind je hier wel een mooie haaraccessoire passend bij de outfit van je dochter!

Bekijk nog meer en shop de leukste haaraccessoires bij:

Haarspeldjes.com

baby haarbandje

  baby haarspeldjes en baby haarbandjes

Share Button

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑