Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Babykleding

Published on maart 9th, 2016 | by de Redactie

0

B.Nosy

Wouwww … maak kennis met het prachtige babykleding label B.Nosy. B.Nosy is een hip kledingmerk voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Trendy items met vrolijk kleurgebruik die comfortabele zitten en er ook nog eens super hip uitzien. Shop de perfecte comfy B.Nosy look!

bnosy, babycollectie, zomer2016, baby-label

B.Nosy comfortabele kleding

B.Nosy staat bekend om zijn vrolijke en frisse uitstraling en heerlijk draagbare looks. Een label voor jongens en meisjes die zit als gegoten en je laat stralen als een zonnetje. De zomercollectie van B.Nosy is ubercute. Voor de jongens zien we de kleuren grijs, blauw, geel en oranje terug in de collectie. Heerlijke comfy korte broekjes gecombineerd met tropical print shirtjes, supergaaf! Frisse kleuren met een stoere uitstraling maken een echt een cool dude van je kleine hummel. Voor de meisjes zien we veel roze, grijs, wit, blauw en geel. Superschattige jurkjes en rokjes met prachtige details en frisse shirtjes met leuke teksten die perfect matchen.

Een comfortabele outfit is super belangrijk in een speels en avontuurlijk leven als baby. De hele dag bewegen en ontdekken, er gaat een wereld voor ze open. Er mag natuurlijk niks in de weg zitten bij al die ontdekkingstochten. De kleding van B.Nosy is alles wat past bij een kleine ondernemer. Zachte stoffen, mooie motieven en altijd op de hoogte van de aller nieuwste trends. Het kind staat centraal voor B.Nosy. B.Nosy staat voor comfort in a fashionable way voor kids. Elke dag maximaal plezier met B.Nosy!

Bekijk en shop de comfortabele kleding van B.Nosy bij;

Jochie & Meiske  |  Kleertjes.com

Kijk hier voor meer babykleding inspiratie >>>

b.nosy, zomer 2016

 Heerlijk stoer & comfy joggingsbroekje

b.nosy, babykleding, meisjes

b.nosy, jongens

Super cool poloshirt

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑