Tijd voor Afscheid van mijn baby

27 mei 2018

Mijn laatste zwangerschap, mijn laatste bevalling, mijn laatste baby. Vooral mijn baby, die al bijna geen baby meer is. Waar zit toch die pauze knop om af en toe eens even de tijd stil te kunnen zetten. Mijn baby die alweer bijna 8 maanden oud is, volop rond kruipt en zichzelf al overal aan optrekt. Mijn baby die niet alleen nog maar gezellig bij mama drinkt, maar die al bijna volledig met de pot mee eet. Mijn baby die begon in maatje 48/50 en die nu alweer vlot in kledingmaat 68 past. Mijn baby waarom groei je zo hard, zou je alsjeblieft nog ietsje langer baby willen blijven? Afscheid nemen van baby tijd

Afscheid nemen van baby tijd

Met 8 maanden op de teller ben je al bijna net zo lang op deze hele grote wereld als dat je veilig in mijn knusse buik zat en ondanks dat ik op het einde van mijn zwangerschap geen trap meer onder mijn ribben kon verdragen, mis ik nog iedere dag je gewiebel in mijn buik. Nu geniet ik van je lichaam op de mijne, heel dicht tegen me aan. Voor hoelang ga je dit nog fijn vinden, want je grote zussen willen niet meer knuffelen en kroelen, dat is namelijk stom! Lieve baby, zou je alsjeblieft nog ietsje langer baby willen blijven?

Bijna 1 jaar

Met bijna één jaar in het zicht, komt aan veel dingen een eind. Langzaam nemen we afscheid. Afscheid van alle fijne babyspulletjes. Van sommige dingen hebben we al afscheid genomen, zoals je allerkleinste babykleertjes, het babybadje, je wiegje. Andere dingen gaan we nu afscheid van nemen. Je maxicosi zal vervangen worden voor een echte autostoel, je wandelwagen word vervangen door een comfortabele buggy. De box gaat eruit, want je kruipt veel liever rond, maar ook al veel babyspeelgoed waar je niet meer naar om kijkt gaat de deur uit. Kleine baby, zou je alsjeblieft nog ietsje langer baby willen blijven.

Wordt jouw baby ook bijna 1 jaar? Lees onze tips voor deze speciale verjaardag >>

Op weg naar de dreumes tijd

Toch zijn er ook weer veel fijne dingen die we er voor terug gaan krijgen. Ik kan namelijk niet wachten om je voor de eerste keer op de fiets mee te nemen. Papa kan niet wachten tot hij met je kan stoeien en je zussen zouden zo graag met je op de trampoline springen. Dingen die we in de toekomst allemaal mogen mee maken met jou. Lieve kleine baby, groei op jou tempo en wij genieten met alle fases van jou mee.

Onmisbare baby gadgets >> 

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...