Bloggers Babylabel

Colinda Boyslabel Girlslabel Babylabel

Colinda, oprichter/eigenaar van Boyslabel.com, Girlslabel.comBabylabel.com, heeft een grote passie voor al het moois wat er online te vinden is en wil dat graag delen met jullie.  Altijd druk met bedenken én uitvoeren van nieuwe concepten en creaties. Getrouwd met Bas en moeder van 3 boeven Thijs, Sebas en Boris   ❤ kids ❤ shoppen ❤ fashion ❤ magazines ❤ interieur ❤ pictures ❤ citytrips

ster

Karen, deze 29-jarige moeder is dol op verse bloemen, schoenen in alle kleuren en soorten, chocola en uiteraard op dochter Lore van 1,5 jaar én vriend Roy. Op carrièregebied zit ik bij Boyslabel, Girlslabel en Babylabel helemaal op mijn plek als Contentmanager. De liefde voor online content is groot, waardoor ik veel websites, Instagram en Facebook doorspit op zoek naar dat ene leuke hebbedingetje. Mijn lijfspreuk: add a little confetti each day 🎉

ster

Robin, blogger bij babylabel

Robin, moeder van Max (geboren op 16 mei 2016) en getrouwd met Bas. Heeft een passie voor mode & interieur. Denkt graag in creatieve concepten en kan haar creativiteit kwijt in het stylen van verschillende fotoshoots en het schrijven van artikelen over mode & interieur. Ik deel graag mijn kennis met jullie over de laatste trends voor de kleintjes onder ons.

ster

Sharonmama van Chiel (2011), Olivier (2013) en Wieger (2016). Met manlief Camiel erbij, is het mannenhuishouden compleet! Ik ben opgegroeid in een meidengezin en ook nog werkzaam (als brand manager) in een echte vrouwenbranche (cosmetica en geuren). Eenmaal thuis voeren treinen, dino’s, auto’s en Transformers de boventoon. This is a man’s world! En mama wordt op handen gedragen… zo over de lego 😉

ster

chantal

Chantal, moeder van Boaz en Rox, is eigenaar van studio zwartwit en ontwerpster van baby mijlpaalkaarten waarmee je alle bijzondere momenten van je baby’s eerste levensjaar vast legt met deze zwart-wit kaarten! Nadat ze heel wat inspiratie en trendcollages heeft gemaakt voor Boys,- & Girlslabel gaat ze nu aan de slag als vormgeefster voor Babylabel!

ster

Erin, een studerende mama van 23 jaar en het ietwat eigenwijze vriendinnetje van Peter. Wij zijn samen de enorm trotse ouders van Senn (5 maanden). Naast het moederschap volg ik nog een HBO studie en werk ik in een buitensportwinkel. Schrijven is mijn passie en laat dan ook regelmatig mijn gedachten los op mijn blog (www.lifeoferinnoelle.wordpress.com) daarnaast ben ik graag creatief bezig. Onder het genot van een zeezoutcaramel Tony en een bakkie koffie kan ik mij uren vermaken met mijn fotocamera en mijn zoontje moet er als minimodelletje dan ook regelmatig aan geloven.

ster

Veerle, getrouwd in 2014 met Stijn en mama van Lucie (2016). Ondertussen werd het mij wel al duidelijk dat het ouderschap een heuse ontdekkingstocht is. Zo kan je in de tabbladen van mijn browser onderwerpen terugvinden als: ‘waarom slaapt mijn kind nog niet door’, ‘hoeveel slaap heb je nodig om te overleven’, ‘originele speelmatten die ook kunnen dienen als slaapplek’, ‘slaapliedjes die écht werken’… Vanuit mijn prille ervaring als mama probeer ik telkens zo eerlijk mogelijk en liefst met de nodige humor mijn verhaal te vertellen aan zij die het graag zouden willen horen.

ster

Melanie, 30 jaar en mama van Danley (2010), Tyler (2012) en Jayce (2016). Ik heb een ontzettend leuke baan in de horeca, wat soms best pittig is met drie kinderen. Gelukkig heb ik een zorgzame vriend (Sonny), die mij overal in steunt en helpt waar nodig. Ik ben veel te vinden op social media en deel graag mijn ervaringen als jongensmoeder en alles wat daar bij komt kijken. Mijn leven is nooit saai en ik vind het ontzettend leuk om daar over te schrijven.

ster

Ineke (29), trotse moeder van zoontje Djurre Jones (03-04-2017). Vrouw van een zeeman. Werkt als verkoopster op de interieur afdeling van een woonwarenhuis. Is graag creatief bezig met van alles. Onder andere met de styling van bruiloften met vintage serviezen en mooie decoratie (www.stylemytable.com). Kijkt daarnaast graag films, houdt van lekker eten, shoppen en andere leuke uitstapjes doen.

ster

Tamara de Vries (26), mama van Jaxx (5 maand). Ik woon samen met Damiën, waar ik al 8,5 jaar gelukkig mee ben! In december ’16 zijn wij zeer trotse ouders geworden van Jaxx. Na een zeer moeilijke start door zijn koemelkallergie en reflux heb ik nu het idee alles weer een beetje op de rit te hebben! In het dagelijks leven ben ik verzorgende in een verpleeghuis. De zorg is echt mijn passie, maar de wisseldiensten vind ik een hele uitdaging!

ster

Marilyn

Marilyn, moeder van maar liefst 4 prachtige kindjes. Charlayne van 4,5, Arthur van 3 en tweeling Yvoli en Joël van 10 maanden. Naast haar prachtige gezin is ze eigenaresse van de webshop Little King Arthur. Marilyn miste vooral stoere en leuke kleding voor jongens en kleding die net even anders is dan wat er hier al verkrijgbaar is. Dus ging ze op zoek naar merken die nog niet of nauwelijks in Nederland verkrijgbaar zijn, het liefst van nieuwe, creatieve ontwerpers, fairtrade en gemaakt van biologisch katoen. Goed voor de wereld en goed voor jouw kindje. Als moeder van vier kids onder de vijf maakt ze een hoop mee. Soms is het best zwaar maar er zijn vooral veel leuke en grappige momenten. Graag deelt ze met jullie de ups en downs van een druk, hectisch gezin en alle hete vuren waar je als moeder voor komt te staan.

ster

Sofie

Sofie, mama van 2 jongens. Met een 7 jarige én een baby in huis, valt er heel wat te beleven. Dankzij het grote leeftijdsverschil kan ik in twee werelden op zoek gaan naar het coolste, stoerste of schattigste voor mijn superhelden! Grote broer Thiebe is een mini-papa, en Thomaz geniet duidelijk van alle aandacht en liefde die hem tegemoet komt. En de glimlach van die twee schatten, daar doe je alles voor!

ster

Kim

Kim (34) staat samen met vriend André graag op het toneel, maar sinds ze de trotse moeder is geworden van Ben (geboren in januari 2015) kent ze naast acteren een nieuwe passie: het moederschap. Zo makkelijk als het soms kan lijken, zo uitdagend is het. Maar saai is het daarentegen nooit. Voldoende om over te schrijven dus!

ster

marjolijn

Marjolijn Langens. In haar hectische leven als  moeder van Eva (2009), Valerie (2011) en Thomas (2014), als vrouw van een drukbezette man en als freelance journaliste en tekstschrijver is het een uitdaging alle ballen hoog te houden. Never a dull moment! Naast de zorg voor de kinderen maakt schrijven dagelijks onderdeel uit van haar leven. Het is haar grote passie, uitlaatklep en energieleverancier. Ambitie en tijd zijn altijd in strijd. Toch laat zij zich er niet van weerhouden mensen te ontmoeten en mooie samenwerkingen te starten.

ster

Kom bij ons team van bloggers voor Babylabel

Maak jij ook  leuke, spannende, avontuurlijke, stoere, ondeugende, vet coole of ontroerende avonturen mee met jouw kindjes of ben je zwanger of net bevallen van je eerste kindje? Wil jij dit met ons en anderen delen? Leuk als jij gaat bloggen voor Babylabel. Stuur een mailtje naar info@baby-label.com en welkom bij ons team van bloggers bij Babylabel!


Comments are closed.

Back to Top ↑